Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,

naši učenci od 6. do 9. razreda bodo v četrtek, 16. 2., skupaj z ostalimi slovenskimi osnovnošolci sodelovali pri reševanju največjega spletnega kviza. Pri tem bodo osvojili nova znanja na področju varne rabe interneta, hkrati pa bodo sodelovali pri podiranju Guinnessovega rekorda. Kviz bo potekal prek spleta, za sodelovanje pa potrebujejo pametni telefon, tablico ali računalnik.

Ker si želimo čim bolj številčnega sodelovanja, bi vas prosili, da svojemu otroku na ta dan (če bo sodeloval prek svoje naprave) omogočite uporabo pametnega telefona v šoli. Kviz bodo reševali na namenski spletni strani, za dostop do nje pa je potrebno umakniti morebitno starševsko zaščito na telefonu in omogočiti dostop do spletnih strani https://kviz.a1.si in domene quiiz.live. Hkrati pa otroku za ta dan omogočite nemoteno uporabo telefona, zato priporočamo odstranitev časovnih omejitev.

Celoten kviz bo potekal na šoli pod očesom strokovnih sodelavcev, ki bomo učencem v pomoč, poskrbeli pa bomo za ustrezno izvedbo kviza.

Več informacij si lahko preberete na naslovu Spletni kviz A1

16. februar 2023 ob 11. uri

A1 Slovenija in zavod Varni internet vas vabita na vseslovenski spletni kviz, rezerviran le za osnovnošolce, ki se upajo preizkusiti v podiranju rekorda GUINNESS WORLD RECORDS™.

Hvala za sodelovanje!

Dejan Bogdanov

(Visited 124 times, 1 visits today)
Dostopnost