Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,

davčni zavezanec rezident lahko zahteva, da se do 1 % dohodnine, odmerjene po zakonu, ki ureja dohodnino, od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, nameni za financiranje upravičencev do donacij, ki so nevladne organizacije, politične stranke, reprezentativni sindikati, registrirane cerkve in druge verske skupnosti ter šolski skladi ali skladi vrtcev. In sicer v višini največ 0,3% posameznemu upravičencu. Čas za oddajo je do vključno 31.12. 2023.

V kolikor se odločite, da boste del dohodnine namenili Šolskemu skladu OŠ Cirila Kosmača Piran, DŠ: 84652594, to lahko storite preko spletnega portala: https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/openportal/CommonPages/Opdynp/PageD.aspx?category=namenitev_dela_dohodnine_fo ali pa izpolnjen obrazec v prilogi vrnete v tajništvo do 22. 12. 2023.

Sredstva iz šolskega sklada so namenjena sofinaciranju razširjenega programa v skladu z Letnim delovnim načrtom šole oz. socialno šibkejšim učencem za sofinaciranje razširjenega programa ali enkratne pomoči.

Hvala za vaše prispevke.

Priloga:

Barbara Sotošek Mrovlje

(Visited 98 times, 1 visits today)
Dostopnost